Privredno društvo NEON HEMAX doo je nastalo 21. marta 2007. godine. Bavimo se proizvodnjom sredstava za održavanje lične higijene, higijinen prostora i kozmetike. Za sve ove godine uspeli smo da dođemo do toga da postavimo stvari na svoje mesto i da uloženi trud i rad da planirane rezultate tokom godina.

NEON HEMAX je kompanija koja se sa svojim robnim markama NEON, KATTY, NEON MILKY WAY I TEDDY svakodnevno trudi da učini život svake porodice lakšim i boljim. Naši proizvodi su namenjeni kategorijama koje obezbeđuju sveobuhvatnu brigu o dnevnim potrebama higijene prostora i radnog mesta.

Ove godine smo proslavili 10 godina uspešnog poslovanja. Od samog početka na prvom mestu su nam bili kupci., naši zaposleni kao i proizvodi koje stalno usavršavamo.

Trenutno sebe vidimo kao malu kompaniju sa velikim potencijalom.

Koristimo kvalitetne sirovine – ekološki blage i sa visokim procentom biorazgradljivosti vodećih svetskih dobavljača, poštujući svetske proizvodne standarde, potrošači u zemljama bivše Jugoslavije koriste naše robne marke NEON, KATTY, NEON MILKY WAY I TEDDY .

Vodimo se smernicama implementiranim kroz standarde: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2008 i usklađenošću sa HACCP CAC/RCP 1-1969 REV.4-2003

U budućnosti vidimo sebe kao veliku kompaniju sa razrađenim i prepoznatljivim proizvodima u zemlji i delu evrope.

Osvajajući poverenje, mi smo danas moderna kompanija – poželjan partner potrošača i naših poslovnih partnera.