Select Page

VIR kućna hemija

VIR kućna hemijaScore 89%Score 89%

MEXON je kompanija koja se sa svojim robnim markama VIR, WAIX i STILENA svakodnevno trudi da učini život svake porodice lakšim, boljim i zdravijim. Naši proizvodi su podeljeni u 5 kategorija koje obezbeđuju celokupnu brigu o svakodnevnim potrebama higijene i komfora kod kuće i na radnom mestu.

Koristeći visokokvalitetne sirovine i materijale vodećih svetskih isporučilaca i poštujući najnovije proizvodne standarde, milioni potrošača u mnogim zemljama Evrope, Azije i Afrike daju prednost našim robnim markama VIR, WAIX i STILENA.

Osvajajući poverenje, mi smo danas moderna kompanija – poželjan partner potrošača i naših poslovnih partnera.

Review

89%

OCENA POSETILACA
89%

About The Author

neo

Neo je maskota NEON HEMAX-a

1 Comment

  1. Rade

    EXTRA PONUDA – TOP LOKAL, izuzetno LEP, prizemni u celosti, 33m2, sa ulicnim frontom od cak 6m, sav potpuno u staklu, IZUZETNO FUNKCIONALAN, pa deluje da ima i vise m2, NA FREKVENTNOJ LOKACIJI u najtrazenijem delu grada Novoj Detelinari u ulici Janka Veselinovica (po istrazivanju GUS-a jedna od najprometnijih ulica u NS), kod Bulevara Evrope, odlicna pozicija lokala, jer ima direktan ulaz/izlaz na i druge jake novosadske ulice: Bulevar Evrope, Hadzi Ruvimovu i Kornelija Stankovica… u blizini je LIDL-a, osnovna skola je takodje u blizini; u istoj ulici su srednja skola, vrtic, crkva i Detelinarska pijaca, lokal je odmah pored velike prodavnice mesare Neoplanta, Mikromarketa, restorana Dva stapica…, a u samoj blizini velikog sportskog, decijeg igralista i pet igralista-igralista kucnih ljubimaca na Bulevaru Evrope i laboratorije Biotesta….Lokal je zaista izuzetno DOBRO POZICIONIRAN (na raskrsnici svih ruta ka pomenutim mestima), izuzetno vidljiv i pregledan zbog sirokog fronta u staklu i sa lepse suncane strane ulice, VEOMA RETKO je te kvadrature, izgleda i funkcionalnosti nesto SLICNO U PONUDI, moze ZA SVE NAMENE. Izdaje se iskljucivo ozbiljnim klijentima na duze. Ukoliko ste zainteresovani za mnogo lep lokal na veoma prometnoj lokaciji na Novoj Detelinari i to po povoljnim uslovima, uz mogucnost dogovora pozovite. 

    Kontakt tel. 061-250-67-76

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sadržaj – Članci

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!