Select Page

NEON START

NEON HEMAX

Kompletna rešenja za održavanje higijene

O nama

NEON HEMAX se bavi proizvodnjom sredstava za održavanje higijne prostora u kome živimo i radimo, lične higijene kao i kozmetike. Kompanija je nastala u martu 2007. godine i ove godine smo proslavili deseti rođendan, vođeni ciljevima – kupac je uvek na prvom mestu, usavršavanjem proizvodnog asortimana i uvođenjem novih tehnologija u proizvodni ciklus. Trudimo se da svojim kupcima izađemo u susret, kako proizvodima, savetima, uslugama, dobrim servisom, brzom isporukom tako i korektnom saradnjom. Proizvodni asortiman smo prošilirili i na veleprodaju (kako naših) tako i na proizvode renomiranih svetskih proizvođača kao i na maloprodaju, gde seu našem maloprodajnom objektu HEMAX 1 može naći preko 2000 različitih artikala kako za kućnu hemiju, tako i sve za kuću. Više o artiklima možete pogledati i kroz ONLINE HEMAX shop.

PROIZVODNJA

Proizvodni asortiman obuhvata linije KATTY, NEON, NEON MILKY WAY, TEDDY kao grupe artikala u okviru kojih se nalaze tečni sapuni, šamponi i gelovi za tuširanje, sredstva za održavanje radnih površina, stakla, sanitarija, podova, pločica.

Sve naše proizvode možete pogledati ovde gde takođe možete skinuti i prateću dokumentaciju. Implementirali smo standarde ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, SRPS OHSAS 18001:2008 i uskladili se sa HACCP standardom CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003.

HEMAX ONLINE SHOP

Na ovoj adresi možete pogledati kompletan asortiman HEMAX ONLINE SHOP trenutne akcije, asortiman, takođe možete potražiti i KOMŠIJSKU KARTICU sa nizom pogodnosti spremljenih za Vas. Robu dostavljamo lično, brtom poštom ili je sami možete preuzeti

Statistika

Sadržaj – Članci

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statistika

Sadržaj – Članci